Tuotteet

Hoitavat DMK-tuotteet

DMK:n tavoitteena on ollut kehittää ihan omia toimintoja jäljittelevät tuotaat, jotka luonnonmukaisesti vaikuttavat soluaineenvaihduntaa elvyttävästi. Näin säilytät ihon kimmoisana ja raikkaana.

Hyvä kokonaisuus ihollesi:

  • Milk clean & Pure, Herb & Mineral, Seba-E Pro amino

Hoito perustuu 4-vaiheiseen mentelmään:

  • poista kuolleet solut
  • jälleenrakenna
  • suojaa
  • ylläpidä

DMK efa+

Miksi DMK efa+ ei ole tavallinen helokkiöljyvalmiste?
DMK  efa+  ravintolisä  sisältää  tehokkaita  välttämättömiä  rasvahappoja  ryhmistä  3, 6 ja 9, jotka  saadaan  helokkiöljystä  ja  tyrninsiemenöljystä.  DMK  efa+  sisältää  myös  enemmän kuin 100 ravinneainetta ja bioaktiivista aineosaa.

Synergistinen jättiläinen – se ei ole ihme, mutta hyvin lähellä sellaista

Joskus  se,  että  aineosaa  on  saatavilla,  ei  tarkoita  sitä,  että  se  olisi  prosessoitu  tavalla, jossa aktiiviset aineosat olisivat suojattuna. Kaikista suosituin ja halvin puristusmenetelmä  on siemenien liottaminen liuottimessa, jonka jälkeen öljy voidaan ero ottaa liuotteesta. Tämä prosessi   kuitenkin   tuhoaa   öljyn
bioaktiiviset   hyödyt.   Kylmäpuristettaessa  niin   pieniä  siemeniä kuin helokissa ja tyrnissä öljy kuumenee ja tuhoaa ravinneaineet.

DMK  efa+  kapseleiden  valmistamiseen  käytämme  hiilidioksidipuristamista,  koska  se  on  metodeista   ehdottomasti   paras.   Menetelmä   on   kallis,   mutta   takaa   bioaktiivisten
ominaisuuksien säilymisen. Tuloksena saamme turvallisinta, mahdollisimman bioaktiivista, luonnollista, GLA:ta.

DMK efa+ tarjoaa hyötyjä, jotka ovat pidemmälle ja korkeammalle vietyjä tavallisiin  yksittäisiin ravintolisiin verrattuna.

DMK efa+ 
Muista huolehtia myös sisäisesti ihosi hyvinvoinnista!

Varaa aika

kauneushoitola Pirjo Kivelä